Стефан, мъжът на Гала, стана на 46 години в новата им

...
Стефан, мъжът на Гала, стана на 46 години в новата им
Коментари Харесай

Гала: Стефан ме спаси от многогодишен тормоз

Стефан, мъжът на Гала, стана на 46 години в новата им къща край язовир " Искър "  по празниците. Вече със сребро в косата и брадата, той е 11 години по-млад от водещата на " На кафе ", която стана на 56 през февруари. И двамата имат един провален брак зад тила си.

" Ама че ден! За пръв път ми се случва Великден и рожден ден да съвпаднат... 46 години през днешния ден! Тялото ми към този момент играе второ полувреме, а разсъдъкът ми си е до тъч линията и чака някакъв комфортен миг. Да блесне, да се прояви, да се развихри, това очакване убива.

Имам чувството, че следим живота си в профил и го живеем единствено от време на време. През множеството време единствено присъстваме... Но несъмнено, може и да бъркам “, философстваше Стефан на персоналния си празник.

Той се дами за първата си брачен партньор Росица през 2005 година, когато тя към този момент е бременна с дъщеричката Никол. Момиченцето идва на бял свят през ноември, само че фамилията оцелява едвам седем месеца след щастливото събитие. Пред 2006 година Стефан и Гала се срещат, а както водещата обича да натъртва: " Това не бе обич от пръв взор ".

По това време младият баща има бизнес с телефони и даже не може да допусна, че в миналото ще изгрее в народен ефир. Двамата се срещат поради погрешно изпратен есемес.

" Бяхме на вечеря със семейство Халваджиян. Погледнах го и отговорих, че не е за мен ", изяснява водещата. Стефан не крие, че есемесът е бил за друга жена и позволил инцидентна неточност. Двамата си писали месеци наред, минали са през приятелско шерване, след това се появил и флиртът.

" Когато се видяхме, към този момент го бях харесала, той написа доста грамотно. Ако реши да каже истината, той я споделя непосредствено ", спомня си най-дългогодишната водеща в народен ефир.

През юли 2006 година Стефан напуща фамилното жилище, бизнесът с телефони също замира след раздялата на семейството. Той стартира да търгува с електрически автомобили, само че и тази активност не му носи шанс, а след това се опитва като състезател на покер. В момента се показва като производител на мед.

" Бях женен единствено 6 месеца, само че след това се развеждах цели три години “, споделя Стефан.

Бившата му жена към този момент има друго семейство. Дъщеря му Никол постоянно гостува на баща си и новото му семейство, а двете с щерката на Гала Мари се схващат добре, макар възрастовата разлика: " Истината е, че Стефан е моят избавител. Срещнахме се в доста преломен миг от живота ми. Със брачна половинка ми Константин живеехме дружно съвсем 3 години, откакто разводът ни към този момент бе факт. През това време имахме съществени рецесии и кавги, само че въпреки всичко не поемахме по разнообразни пътища. Константин е доста безапелационен и постоянно прелестно успяваше да ми вмени възприятие за виновност. Умееше като никой различен да ме потиска и да ме убеждава, че сама в никакъв случай няма да се оправя с живота. Много е ужасно да преживееш физическо принуждение. Не ми се е случвало и не го пожелавам на никого. Психическият тормоз обаче е някак по-последователен и жесток.

Така започваш да живееш с друга визия за себе си. Превръщаш се в личността, която виждаш в очите на индивида до теб. Губиш от самочувствието си, от женствеността си, от сексуалността си. Изобщо губиш играта. Много е мъчно да излезеш от такава обстановка, в случай че нямаш някаква поддръжка. Тогава получих известие от Стефан и, въпреки да е нетипично за мен, отговорих ", с искра в очите си спомня Гала.

По нейните думи тя никога не е изневерявала на Константин, до момента в който той е имал многократни случки с други дами.

" Цели 11 години даже не съм си помисляла да кокетирам с някой мъж. Сега си давам сметка, че с цел да стартира връзка със Стефан, очевидно съм била безпределно самотна. Наистина бях неудовлетворена в тази връзка. Имах обикновена потребност от внимание като всяка жена. Сега съм щастлива и имам единствено един сериозен проблем. Силно вярваща християнка съм и се терзаех, че съгрешавам в очите на Господ поради връзката ми със Стефан ", изповядва се тв водещата.

Другата огромна тъга на Гала е, че не съумява да подари своя обичан с дете. С времето и с трупането на несполучливи опити водещата се отхвърля от тази фантазия и се концентрира напълно върху кариерата си, поради която по този начин или другояче лишава през годините щерка си от повече внимание, написа HotArena.

" Срам ме е, само че не съм изпратила Мари за ръка на нито един първи образователен ден. Надявам се, че ще бъда до нея в още по-важни моменти от живота на една жена ", безапелационна е Гала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР